Kolmas työviikko päätöksessään. Päällimmäisenä ajatuksena on se, miten hienoa on saada opiskella aikuisena. Ja että pääsee harjoittelujen kautta näkemään erilaisia työpaikkoja ja saa tehdä itselle aivan uudenlaisia työtehtäviä.

Tälle viikolle oli työnantaja järjestänyt kaikille työntekijöille yhteisen tutustumiskäynnin likööritehtaalle. Pääsimme tutustumaan espanjalaisen liköörin, Licor 43, valmistuksen historiaan ja nykypäivään. Liköörissä on nimensä mukaisesti 43:a erilaista luontaista raaka-ainetta. Resepti on tietenkin salainen. Tutustumiskäynti oli erittäin mielenkiintoinen ja on ihan huippua, että työnantaja oli järjestänyt tällaisen ohjelmanumeron kaikille työntekijöille ja harjoittelijoille. 

Likööri 43:sta valmistettiin meille tuollaisia kuvassa olevia kahvijuomia. Lasiin tulee kerroksittain erilaisia ainesosia, mm. kondensoitua maitoa, likööriä ja kahvia. Asiakas sekoittaa itse juoman kerrokset keskenään ja juoma on valmista nautittavaksi. Kaunista ja erittäin hyvää.




Täällä Torreviejassa on paikallinen talvi. Lämpötila on päivisin +15 ja +18 välillä silloin kun aurinko paistaa. Yöllä ja aamulla on edelleen aika viileää. Jotenkin tämä ei itsestä tunnu talvelta. Kukat kukkivat ympäriinsä ja kypsiä sitruunoita on sitruunapuut täynnä. Kasvimaan on joku tehnyt vähän aikaa sitten ja hyvin näyttää itävän ja kasvavan. Kuvassa etualalla on rosmariinipensas kukassaan. 



Viileänä (+10) ja tuulisena päivänä paikalliset päivittelevät keliä ja kylmyyttä ja käärivät naamansa suojaksi paksuja kaulaliinoja. Minua vain hymyilyttää. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit